Новини

Нетверезий вінничанин на викраденому авто вчинив ДТП

15 січня 2024, 14:26

Йому загрожує до 5 років ув’язнення.

Як інформують на сайті ГУНП України у Вінницькій області, 14 січня близько 23.40 на спецлінію 102 звернувся 35-річний чоловік. Він повідомив про викрадення його автомобіля Chevrolet Lacetti. На місці події поліцейські з’ясували, що заявник перебував у компанії знайомих, з якими разом вживали алкогольні напої. Потім власник авто відлучився, чим і скористався один із присутніх.

Розшукали 26-річного крадія патрульні поблизу однієї з зупинок громадського транспорту у Вінниці. Результат освідування чоловіка показав наявність в його організмі 1,93 проміле алкоголю. Також правопорушник розповів співробітникам поліції, що дорогою не впорався з керуванням й допустив зіткнення з припаркованими авто Chevrolet та Ford, після чого кинув викрадений автомобіль на місці аварії та пішов.

"Чоловіка затримали слідчі Відділу поліції №1 Вінницького районного управління у процесуальному порядку. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Також поліцейські склали відносно затриманого адміністративні матеріали за фактом ДТП та керування транспортним засобом у стані сп’яніння", - кажуть у поліції.

Поділитися :