Новини

"Обирай сам": у Вінниці відбудеться Другий Всеукраїнський інформаційно-рекрутинговий захід

12 квітня 2024, 14:54

Під час заходу всі охочі зможуть дізнатися, як реалізувати себе у війську за обраним фахом та долучитись до захисту Батьківщини.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, окрім інформаційної частини, на заході проводитимуть благодійний концерт для збору коштів на підтримку ЗСУ, а також функціонуватиме фотовиставка «Вони обрали самі».

Мета рекрутингового заходу – налагодити ефективну комунікативну та інформаційну роботу з цивільним населенням щодо проходження військової служби за контрактом або призовом по мобілізації та вступна кампанія 2024 у військові навчальні заклади ЗСУ. Повістки під час заходу обіцяють не роздавати.

Відвідувачі зможуть поспілкуватися з представниками військових підрозділів та отримати відповіді на свої запитання. А представники військових навчальних закладів розповідатимуть абітурієнтам про умови вступу та різні спеціальності. 

У нагоді захід стане і для ветеранів російсько-української війни. Вони матимуть нагоду дізнатися, де можна отримати підтримку для себе та сім'ї, а також про можливості працевлаштування. Усі охочі зможуть отримати юридичні консультації, відвідати благодійний концерт і підтримати ЗСУ.

Деталі за номерами телефонів: 097-953-60-32 та 093-497-02-37.


Ілюстрація: Вінницька міська рада

Поділитися :