Новини

Обмеження електроспоживання: погодинні відключення світла вводять на Вінниччині 

16 листопада 2022, 09:17

Через масовану атаку на українську енергосистему, 16 листопада на Вінниччині вводять графіка погодинного відключення електроенергії. Відповідне розпорядження надіслали з Укренерго.

Про це повідомляється на сторінці "Вінницяобленерго" у Фейсбук.  

Зазначається, що. від РДЦ Південно-Західного Регіону НЕК «Укренерго» отримано розпорядження про введення по АТ «Вінницяобленерго» обмежень згідно з графіком погодинного відключення електроенергії.

Час відключень - з 03 год. 00 хв. 16.11.22 року до 24 год 00 хв (включно) 16.11.22 в обсязі 152,5 МВт. Згідно з розпорядженням о 06 год. 50 хв. 16.11.22 року структурним одиницям АТ «Вінницяобленерго» належить виконати також графік аварійних відключень 1-2 черги в обсязі 10870 кВт, - йдеться у повідомленні. 

Вся інформація про відключення електроенергії розміщена на сайті «Вінницяобленерго», а саме на сторінці аварійні вимкнення. 

Про причини відключень та орієнтовний час ввімкнення можна дізнатися також – в особистому кабінеті споживача  та у чат-ботах - VIBER і TELEGRAM. Незабаром дізнатися про графік запланованих погодинних відключень, для вибраної адреси можна буде за посиланням

Як написав Андрій Поліщук, відключення будуть навіть вночі. Ці обмеження будуть більш відчутні для мешканців нашої області ніж ті, що вже вводились. Буде залучено близько половини черг.

Але ворогу нас не зломити! Плануємо свій день з урахування графіку, виконуємо рекомендації енергетиків - і все буде добре! Все буде Україна!  Зі світом, - написав він. 

Поділитися :