Новини

«Обслуговував» до 20 клієнтів на день: у Вінниці затримано розповсюджувача психотропів. ВІДЕО

4 січня 2023, 13:25

47-річного збувача наркотичних речовин КОРДівці затримали у Вінниці третього січня, відразу після чергового збуту амфетаміну.

Як повідомляють у поліції, в день затриманий «обслуговував» до 20 клієнтів. Наразі поліція встановлює джерело отримання правопорушником заборонених речовин, реалізацією яких він займався.

Зазначається, що протиправну діяльність вінничанина оперативники та слідчі документували декілька місяців. 47-річний чоловік раніше мав проблеми із законом – притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Слідчі вилучили у зловмисника гроші, отриманні від продажу амфетаміну. За місцем проживання виявили підготовлені для продажу згортки з психотропами та канабіс, інші докази його злочинної діяльності.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вінницьким районним управлінням поліції розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна, - йдеться у повідомленні. 

Поділитися :