Новини

Офіційно: у Вінниці учні 1-4 класів переходять на дистанційне навчання

2 березня 2021, 17:21

Дошкільні навчальні заклади Вінницької ТГ працюватимуть у звичайному режимі з дотриманням протиепідемічних норм.

Як повідомила радіо "Місто над Бугом" директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, відповідне рішення прийняла обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, його підтримали педагогічні ради закладів загальної середньої освіти Вінницької міської територіальної громади. Тож, починаючи з 3-го березня учні 1-4 класів також переходять на дистанційне навчання.

"В нашому регіоні та у місті відбувається стрімке зростання цього захворювання. Також констатується той факт, що зараз почали хворіти діти, багато на самоізоляції, також є хворі серед педагогічних і технічних працівників. Тому рішення комісії - рекомендувати органам управління освітою територіальних громад, власникам/засновникам спільно з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої освіти перевести на дистанційну форму навчання 1-4 класи. Департамент освіти теж дотримується таких рекомендацій, протокол пересланий на заклади і педагогічна рада закладів приймає рішення про те, чи будуть переводити дітей 1-4 класів на дистанційне навчання", - зауважила Оксана Яценко.

Нагадаємо, що з 22 лютого через погіршення епідситуації учні 5-11 класів вінницьких шкіл навчаються дистанційно, згідно з затвердженим розкладом навчальних занять

Поділитися :