Новини

Онлайн-прем’єра першого офіційного путівника Вінницею відбудеться в день народження міста

10 вересня 2020, 12:15

Перший офіційний путівник Вінницею презентують онлайн на сторінці Visit Vinnytsia 12 вересня о 12:00. Організатори обіцяють яскраву та динамічну онлайн-атракцію. 

 

Як йдеться на сторінці  Visit Vinnytsia у Фейсбук, новий путівник ― це як своя Вінниця в кишені. Він яскравий, змістовний, компактний.  Путівник розкаже туристам навіть те, чого не знають самі вінничани та розвінчає ілюзії про «місто на один день».  

Мальовничі локації, цікаві атракції, унікальні екскурсійні маршрути, глибоке історичне коріння, своєрідна гастрокультура ― Вінниця сьогодні є повноцінною дестинацією, надзвичайно привабливою для внутрішнього туриста та закордонного гостя, незалежно від віку та статі, - йдеться у повідомленні.

Розробники турпутівника пропонують усім охочим, скористатись ним, щоб мати можливість обирати комфортні готелі, смакувати у ресторанах різними кухнями світу, зібрати свою колекцію креативних муралів і фонтанів, зробити яскраві світлини у класних фотозонах, відвідати музеї-рекордсмени з унікальними колекціями та дізнатися багато цікавого з історії й архітектури Вінниці.  

Заходьте на сторінку Visit Vinnytsia в суботу, стежте за яскравою презентацією турпутівника та чекайте на сюрприз для найбільш допитливих і активних, - зазначається у дописі.

Зазначається також, що квест у соцмережах Фейсбук та Інстаграм  продовжено до 25 вересня. Тож можна взяти участь та отримати в подарунок туристичний путівник та сувеніри Міста ідей!

Поділитися :