Новини

"Орден Святого Пантелеймона" отримали два лікарі з Вінниччини

10 серпня 2023, 15:15

"Медичні Оскари" вручали цього року в одній номінації - «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором».

Як повідомляють у телеграм-каналі Вінницького обласного департаменту охорони здоров'я, нагороджували як військових, так і цивільних медиків. Церемонія відбулася 9 серпня у Києві. 

"Орден Святого Пантелеймона" отримали Катерина Гріжимальська та Євгеній Антонюк. Окрім того, "Почесну подяку" отримала й заступниця директорки обласного департаменту охорони здоров'я та реабілітації, голова Регіональної ради Тетяна Бондаренко. 

"Цього року Вінниччина представила дійсно потужних номінантів. Катерина окрім лікарської та наукової діяльності, активно займається волонтерством. А Євгеній рятує життя наших захисників. Дякуємо організаторам і особисто Василю Князевичу, за титанічну роботу, яка була зроблена у цьому році. Ви змогли зібрати нас всіх у такий важкий час, зарядити нас позитивною енергією і надихнути на подальшу продуктивну роботу. Працюємо далі, всі разом до Перемоги", - відзначила Голова регіональної ради Тетяна Бондаренко.


Фото: Обласний департамент охорони здоров'я 

Поділитися :