Новини

Передостанній контрольний матч для вінницької "Ниви" закінчився нічиєю

15 липня 2021, 11:10

Рахунок у першому таймі відкрив вінницький нападник Ярослав Браславський.

Як інформують на сайті ФК "Нива", контрольний поєдинок пройшов 14 липня на домашньому полі вінничан. Змагалися "нивівці" з першоліговим хмельницьким "Поділлям". 

У першому таймі рахунок після виходу віч-на-віч із голкіпером відкрив Ярослав Браславський. Після перерви тренери суттєво оновили склади команд, що вплинуло на хід гри. Подолянам вдалося вирівняти становище. Владислав Прильопа з розвороту відправив м’яча повз голкіпера Євгена Шкарбана, який днями підписав контракт із "Нивою".

На останній хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Але Олександр Калітов умисно пробив невлучно, адже разом із іншими гравцями і тренером вважав, що порушення не було.

Фінальний рахунок гри – 1:1.

"Під час зборів результат матчу не має значення. Команда готується до чемпіонату України. Поки що у "Ниви" немає того ігрового малюнку, який би хотілося. Гравці робили певні помилки, але для зборів це нормально. Ми маємо ще трохи часу, будемо готуватися. Щодо травмованих гравців – то їх наразі два. Це Артур Загорулько і Роман Худік. Також Дмитро Білик відновлюється після хвороби", – прокоментував головний тренер "Ниви" Володимир Циткін.

Додамо, останню контрольну гру в літнє міжсезоння "Нива" проведе 17 липня в Києві із "Рубіконом".

Фото: www.niva-v.com.ua

Поділитися :