Новини

 Підрозділи вінницької тероборони забезпечать зимовим одягом - рішення депутатів облради

23 грудня 2022, 12:45

Одяг закупили за кошти обласного бюджету. Нашим хлопцям передадуть зимові костюми, флісові кофти, рукавиці, спальні мішки, черевики – на понад 19 млн грн.

На черговій 34 сесії обласної Ради депутати ухвалили рішення про забезпечення зимовим одягом підрозділів бригади Вінницької територіальної оборони.

Також депутати погодили надання допомоги постраждалому населенню звільнених населених пунктів Харківської й Херсонської областей.

Понад 3,3 млн грн було виділено на матеріально-технічні засоби для проведення невідкладних відновних робіт і заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру, забезпечення життєдіяльності та нагальних потреб постраждалого населення звільнених населених пунктів двох областей.

Інвентар, кабелі, плівка, проводи, інструменти передаються комунальною установою «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів», - йдеться у повідомленні. 

Рішення про забезпечення військової частини зимовим одягом та надання допомоги постраждалому населенню звільнених населених пунктів Харківської і Херсонської областей ухвалені в межах реалізації заходів Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2021-2025 роки.

Поділитися :