Новини

Письменник з Козятина презентував свій новий роман у жанрі горор

24 липня 2024, 12:00

"Мізанабім" – це мета-горор, який розповідає про пригоди молодої компанії, що приїжджає на відпочинок за місто, аби провести останні дні літа.

На презентації книги 21 липня побувала редакторка "Міста над Бугом". 

Автор Богдан Киришун розповів, що це його друге видання, робота над яким тривала протягом року. На нього вплинула творчість Стівена Кінга, зокрема його роман "Воно". Своєю атмосферою таємничості й містики. 

Назва роману "Мізанабім", яка у перекладі з французької означає "герб у центрі герба", підкреслює, що книга – це історія, в якій розповідається ще одна історія. Головний герой, письменник Макар Мирний, шукає натхнення для нового твору, і його вигадки поступово перетворюються в реальність.

Перша книга Богдана Киришуна "Зв'язок" вийшла у 2022 році. Колись рідне місто йому нагадувало похмурі сірі вулиці Деррі з роману "Воно". Саме тоді почали з'являтися перші задуми та записи.

Автор подарував один примірник книги бібліотеці "Доброго Козятина", придбати видання мали змогу і відвідувачі заходу. Кошти, виручені від продажу, будуть спрямовані на виробництво FPV-дронів.

Фото: МНБ

Поділитися :