Новини

"Подаруй військовим смак домашнього тепла": Вінниччина відправила допомогу для ЗСУ

20 грудня 2022, 11:19

Військовим передають дві автівки, 15 буржуйок, дрони, генератор, шанцевий інструмент, теплі речі, продукти, смаколики та обереги, зроблені дітьми.

Як написав на своїй фейсбук-сторінці Сергій Моргунов, сьогодні відправили нашим військовим на передову чергову партію допомоги в рамках проекту “Тепло від дому до окопу” та першу - в рамках проекту “Подаруй військовим смак домашнього тепла”, який започаткували до різдвяних свят.

"Щиро дякую усім, хто долучився до акції. Це звичайні мешканці міста та області, волонтери та працівники комунальних підприємств. Вони зварювали буржуйки, готували смаколики, збирали кошти. Кожен допомагав як міг. Саме в такій згуртованості та єдності - сила нашого народу", - каже вінницький міський голова

Сподіваємось, що нашим військовим стане справді трохи тепліше та затишніше, щоб вони могли триматися в ці холодні дні та і надалі бити ворога.

"Ми ж, зі свого боку, будемо і далі підтримувати їх. Сьогодні військові озвучили ще прохання про генератори. Тому плануємо придбати ще певну їх кількість і якнайшвидше відправити на передову", - додав Сергій Моргунов.

Поділитися :