Новини

Поліцейські затримали двох чоловіків, які розповсюджували наркотики на території Вінницького району

26 квітня 2024, 10:07

Наркозбувачам загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляють на сайті ГУНП України у Вінницькій області. 

Так, 38-річного наркозбувача затримали неподалік одного із міських парків. У рюкзаку вінничанина знаходилась пластикова колба з канабісом. Крім цього, чоловік розповів, що вже розмістив 16 наркозакладок у різних районах обласного центру.

"Наркотичні засоби поліцейські вилучили, у тому числі й з місць схованок, а раніше судимого за майнові злочини місцевого мешканця, котрий і сам вживає наркотики, затримали в процесуальному порядку. Вирішується питання стосовно оголошення йому підозри у збуті наркотичних засобів", - кажуть правоохоронці.

Того ж дня поліцейські задокументували збут метафіну 35-річним жителем Немирова. У нього вилучили блістери з пігулками.

Як з'ясувалося, чоловік проходить курс лікування замісною терапією. Отриманий безплатно метафін він продавав.

"За процесуального керівництва Немирівської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - кажуть у поліції.

Дії затриманих кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Наркозбувачам загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поділитися :