Новини

Поліція Вінниччини затримала порушника, що "замінував" будинок колишньої

24 квітня 2023, 11:03

23 квітня працівники Гайсинського районного управління поліції затримали 38-річного жителя Вінницького району. Чоловік зателефонував у поліцію та повідомив про замінування приватного будинку в Райгородській територіальній громаді.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, на місце події відразу виїхали поліцейські, які обстежили помешкання та прилеглу до нього територію. За результатами перевірки не було виявлено жодних небезпечних предметів.

Поліцейські встановили особу «мінера» та затримали його за місцем проживання. Пізніше виявилось, що будинок, про мінування якого заявив затриманий, належить його колишній дружині. 

Наразі зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

"За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання - до 6 років ув’язнення", - кажуть у поліції.

 

Поділитися :