Новини

Понад 3000 вінничан долучились до дослідження культурного життя Вінниці

14 вересня 2022, 10:41

Нещодавно у КЗ «Музей Вінниці» відбулась презентація результатів опитування експертної та громадської думки «Культура Вінниці: Вчора-Сьогодні-Завтра».

Як повідомляють у міськ раді, опитування жителів громади відбувалось за допомогою: анкет, особистого інтерв’ю та онлайн-опитувань на протязі грудня 2021 - лютого 2022 року.

Понад 3000 вінничан різного віку, соціального статусу та професійних сфер прийняли участь у дослідженні. Такий підхід надав можливість зробити якісний зріз проблем, проаналізувати різнобічність культурного життя містян, почути думку всіх сторін, провідомляє про результати дослідження директор Центру стратегічного розвитку територій Андрій Орлов

Учасники заходу говорили про рівень культурного життя у Вінниці, це дослідження відкриває реальний стан проблематики галузі культури.

Деталізований аналіз відповідей респондентів та думки щодо культурного життя громади, допоможуть усвідомити реальні потреби вінничан, - каже заступник директора департаменту культури міської ради Олексій Циганков.

Поділитися :