Новини

Попри виклики війни цьогоріч у Вінниці завершили модернізацію дитячого майданчика в Сабарові

13 жовтня 2022, 11:48

Цього року конкурс проєктів “Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади "на паузі", втім члени Координаційної ради проголосували за продовження їх реалізації впродовж 2023 року та перенесення видатків на наступний рік.

Як йдеться на фейсбук-сторінці заступника міського голови Андрія Очеретного, йдеться про 22 проєкти-переможці 2021 року на загальну суму понад 8 млн грн та проєкту-переможця 2020 року №54 “Безкоштовна стерилізація безпритульних кішок і котів на території ВМТГ”. 

"Минулого року жителі громади віддали понад 59 тисяч голосів за різні проєкти та визначили 23 проєкти-переможці на загальну суму 10 млн грн. Ці роботи пов'язані з організацією простору для навчання, заняття спортом та рекреації як вінничан, так і гостей міста, - йдеться у дописі".  

В рамках модернізації дитячого майданчика в мікрорайоні Сабарів там розмістили дитяче та спортивне обладнання, лави та урни, встановили огорожу та вимостили ділянку тротуарною плиткою і гумовим покриттям. На майданчику також облаштували освітлення.

"Команда міського самоврядування переконана в тому, що надалі доля України зміниться на краще, перемога швидкою і ми зможемо реалізувати ще чимало ідей, мета яких покращення життя людей нашої громади", - розповів заступник міського голови Андрій Очеретний.

Поділитися :