Новини

Разовий квиток для проїзду у громадському транспорті Вінниці можна бути придбати з 1 квітня

30 березня 2021, 15:11

Додали таку опцію для зручності гостей міста та вінничан, які рідко користуються громадським транспортом.

Як ідеться на фейсбук-сторінці "Муніципальна картка вінничанина", у продажу з 1 квітня 2021 року доступними будуть два види квитків: на електротранспорт (тролейбус, трамвай) вартістю 4 грн та автотранспорт (муніципальний автобус) – 5 грн. Продаж разових паперових квитків за готівку відбуватиметься через мережу терміналів самообслуговування EasyPay.

"Вартість паперового квитка не відрізнятиметься від вартості електронного, але додатково буде включатись комісія оператора – 1 грн. Тобто термінал видаватиме паперовий квиток та фіскальний чек, в якому буде відображено вартість квитка та комісію оператора", - йдеться в повідомленні.

Для зчитування та перевірки службою контролю паперовий квиток міститиме унікальний код транзакції та штрих-код. Діятиме разовий паперовий квиток впродовж 60 хв з моменту придбання.

"Мережа терміналів оператора у Вінницькій міській територіальній громаді складає понад 450 одиниць, які розташовані поблизу зупинок громадського транспорту, на кінцевих зупинках та поблизу автовокзалів й залізничного вокзалу, що дозволить гостям міста та мешканцям як Вінниці, так і прилеглих територій, які нечасто користуються послугами громадського транспорту, придбати квитки на проїзд за готівку", - повідомляють у Вінницякартсервісі.

Дізнатись адреси розташування терміналів можна за посиланням. Очікується, що мережа пунктів продажу в подальшому розширюватиметься. 

Нагадаємо, що оплатити проїзд в громадському транспорті Вінницької міської територіальної громади можливо:

  • муніципальною карткою вінничанина;
  • банківською безконтактною карткою/смартфоном за наявності NFC-модуля;
  • QR-кодом;
  • СМС (оператори: Киїівстар, LifeCell, Vodafone).

 

Поділитися :