Новини

Сабарівське шосе у Вінниці капітально ремонтують

14 травня 2021, 10:57

Наразі тут вже постелили чорновий шар на ділянці довжиною близько  кілометра.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці міської ради, капітальний ремонт Сабарівського шосе розпочали у березні. Загалом у рамках капремонту Сабарівського шосе планують оновити більше 1,5 км дороги. Тут відремонтують проїзну частину з її частковим розширенням, оновлять тротуари, влаштують велодоріжки. Також у планах – заміна опор вуличного освітлення, світильників – на світлодіодні.

До того ж у рамках капремонту встановлять павільйони на зупинках громадського транспорту, освітлять пішохідні переходи, планують монтаж камер відеоспостереження, заміну мереж водопостачання та влаштування дощової каналізації.

"Роботи стартували на початку весни. Тут вже влаштовано чорновий шар на ділянці довжиною майже один кілометр. Продовжують також влаштовувати зливову каналізацію, мережі водопостачання, встановлювати бордюри", – розповів в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Зауважимо, Сабарівське шосе веде до важливих об'єктів інфраструктури: Сабарівської ГЕС, муніципального автопарку, а також місцевого клубу та дитячого садка. По цій дорозі курсує громадський транспорт. Тому дуже важливо створити безпечні та комфортні умови для всіх учасників руху: водіїв, пішоходів та велосипедистів.

Після того, як будуть завершені роботи, в одну лінію будуть з'єднані вже відремонтовані вулиці – Пирогова-Сабарівське шосе-Черняховського та Гніванське шосе.

Фото: Фейсбук/Вінницька міська рада

Поділитися :