Новини

Серед звільнених з російського полону – Олександр Шафрановський та Вадим Столярчук з Калинівки

17 квітня 2023, 15:06

Обидва військовослужбовці вважалися зниклими безвісти.

Про це повідомили на сайті Калинівської міськради. 16 квітня відбувся черговий обмін полоненими. Додому повернулося 130 українців. 

48 з них вважались зниклими безвісти. Це стосувалось і калинівчан Вадима Столярчука, з яким рідні втратили зв'язок ще з 29 січня 2023 року, та Олександра Шафрановського, який був визнаний безвісти зниклим з 22 лютого 2023 року. 

"Вчора для нас сталося великоднє диво. Наш Олександр подзвонив до своєї мами й повідомив, що він живий, його повернули з полону. Зараз хлопці проходять медичний огляд та реабілітацію. Вони дуже виснажені. Але ми віримо, що скоро зможемо обійняти своїх рідних", - розповідає тітка Олександра Шафрановського Катерина Шафрановська. 

Олександр Шафрановський

Вадим Столярчук (другий зліва)

Калинівський міський голова Василь Поліщук зазначив, що нині по Другому відділі Хмільницького районного центру комплектування та соціальної підтримки є двадцять один безвісти зниклий захисник, а також чотири полонених:

"Хочу побажати, щоб усі вони повернулися додому живими і здоровими, а рідним терпіння та сили, щоб пережити усі ці важкі випробовування, які випали на їх долю".

Поділитися :