Новини

Сергій Моргунов взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Вінницької обларади

28 березня 2024, 11:39

На заході зібралися представники місцевої та обласної влади, а також голови районних рад, сільські, селищні та міські голови, щоб обговорити низку важливих питань.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, що такі зустрічі регулярно відбуваються між усіма гілками влади, щоб синхронізувати роботу зокрема і в напрямку забезпечення потреб Сил безпеки та оборони.

«Кожен має працювати в межах своїх компетенцій та можливостей. А щоб таких можливостей ставало більше – необхідно підтримувати і розвивати економічний сектор. Це ще один напрям нашої спільної роботи. Тут допоміжними будуть контакти із нашими європейськими партнерами, – сказав Сергій Моргунов. – Вінниця активно працює в цьому напрямку. І під час спілкування із європейськими колегами минулого тижня у Бельгії – побачив їхнє прагнення до налагодження горизонтальних зв'язків із нашими громадами. Серед іншого, західні колеги можуть надати якісну експертизу у формуванні стратегії розвитку громади, яка буде адаптована до вимог ЄС».

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :