Новини

Ще одна вінницька школа – з сучасним стадіоном

2 червня 2021, 11:28

Реконструкцію спортядра 29-ого колегіуму планують завершити до нового навчального року.

Як повідомив на фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, це буде комплекс спортмайданчиків та обладнання для безпечних і комфортних уроків фізкультури. Окрім футбольного поля з трибунами, збудують комбінований майданчик для гри в баскетбол і волейбол, встановлять тренажери. Для атлетичної підготовки передбачені бігові доріжки, сектор для стрибків та виконання вправ.

Обов’язково зміниться на краще і прилегла територія: облаштують тротуари та доріжки, стоянку для велосипедів, пандус. А доповнить благоустрій озеленення.

"Учні 29-ого колегіуму зможуть комфортно грати у футбол, волейбол, баскетбол та займатися іншими фізичними активностями. Реконструкція спортядра стартувала, а завершити плануємо до початку нового навчального року", – зауважив Сергій Моргунов.

За словами міського голови, інвестиції – з бюджету громади. Наразі вже 30 з 37 міських шкіл мають оновлену спортивну базу.

"Думаю, ми рухаємось у правильному напрямку, тому і в Стратегії 3.0 це один з пріоритетів. Адже інфраструктурою користуються не тільки учні шкіл, а й мешканці мікрорайонів. Чим активнішим буде життя вінничан, – незалежно від віку, – тим більш здоровою і міцною буде громада", – додав міський голова.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :