Новини

Щоденно на Вінниччині працює понад 50 мобільних груп, які слідкують за дотриманням карантинних обмежень

13 жовтня 2021, 10:26

За період перебування області в "жовтій зоні" на порушників правил карантину поліцейські склали 676 адміністративних матеріалів.

Як розповів Місту над Бугом начальник Управління превентивної діяльності НП у Вінницькій області Віктор Ковальчук, на території області, яка перебуває в "жовтій зоні" карантину, проводять профілактичні рейди, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби. 

Поліцейські щодня разом з представниками держпродспоживслужби й Укртрансбезпеки перевіряють громадські місця, суб’єктів господарювання та пасажироперевізників на дотримання вимог карантину. Правоохоронці проводять профілактично-роз’яснювальну роботу, а на порушників складають адміністративні матеріали. 

"Нагадую, що згідно зі статею 44 з позначкою 3 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил щодо карантину передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 34 000 до 170 000 гривень. А за те, що громадяни перебувають в громадських місцях без захисних масок їм загрожує штраф до 255 гривень. Прошу громадян з розумінням ставитися до таких перевірок і дотримуватись карантинних обмежень", – наголосив Віктор Ковальчук.

За період перебування області в "жовтій зоні" на порушників правил карантину поліцейські склали 676 адміністративних матеріалів.

Поділитися :