Новини

"Sikorsky Challenge 2021": у Вінниці триває набір на навчання в стартап-школу

10 березня 2021, 14:16

Заявки на участь приймаються до 15 березня.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, стартап-школа Sikorsky Challenge діє на базі Вінницького національного технічного університету. Навчання у ній проходять ліцеїсти, студенти, молоді науковці, досвідчені дослідники та представники малого бізнесу.

За словами Сергія Моргунова, цей проєкт передбачає допомогу слухачам у втіленні їхніх ідей у реальні бізнес-проекти з перспективою заснування інноваційних стартап-компаній.

"І уже два роки поспіль з вінницькими стартапами "Sikorsky Challenge" за результатами виступів на Інноваційному фестивалі у Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" ім. І. Сікорського укладаються угоди з міжнародними компаніями про наміри щодо надання інвестицій для їх реалізації", - зауважив Сергій Моргунов.

Міська влада підтримує проєкт, починаючи з 2018 року. Цьогоріч стартап-школа Sikorsky Challenge розпочне свою роботу вже вп’яте. Для охочих пройти навчання необхідно подати заявку на участь до 15 березня. Навчальний курс триватиме до червня. Зі слухачами працюватимуть міжнародні ментори та експерти з інноваційного підприємництва. За підсумками курсу кращі стартапи отримають фінансову підтримку на розвиток свого проєкту та будуть рекомендовані до участі у щорічному Міжнародному фестивалі інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge 2021".

Поділитися :