Новини

Сім’ям загиблих учасників бойових дій у Вінниці роздають продуктові та гігієнічні набори

12 вересня 2022, 17:08

Перші сто родин вже отримали набори, завтра видача продовжиться.

Як повідомляють у міській раді, Вінницька громада отримала гуманітарну допомогу від польської Fundacja Biedronki завдяки співпраці Фонду громади «Подільська громада» з Благодійним фондом «Імпульс ДСНС». Пакунки з найнеобхіднішим передали і департаменту соціальної політики міської ради. Їх роздадуть сім’ям загиблих учасників бойових дій.

«Пакунки видаємо трьох різних видів: продуктові, гігієнічні та дитячі. Сьогодні частина людей вже отримала набори, завтра видача продовжиться. Усі сім’ї загиблих учасників бойових дій знаходяться на супроводі департаменту соціальної політики. Ми постійно з ними комунікуємо щодо визначення різних потреб і допомагаємо», - говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Людям видають продуктовий набір вагою близько 20 кг. До його складу входять крупи, олія, консерви, макарони, молоко тощо. У іншому пакунку є найнеобхідніші гігієнічні засоби: серветки, зубні пасти, щітки, шампунь та інше.

Голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова розповідає, що завдяки співпраці Фонду з БФ «Імпульс ДСНС» від польської Fundacja Biedronki до Вінниці надійшло близько 10 тисяч пакунків. Кожен набір розрахований на родину і містить товари першої необхідності.

«Наш Фонд адмініструє роздачу цієї допомоги по різних областях України. Допомога передбачена для соціально вразливих груп населення, переселенців, сімей захисників і захисниць, а також людей, які найбільш цього потребують», - каже Олена Данілова.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :