Новини

"Слово стало тілом": вінничанам презентують виставку сучасних ікон

12 травня 2021, 09:36

Експозицію розмістять у підземеллях монастиря братів капуцинів.

У пресрелізі події зазначається, що відкриття виставки сучасних ікон "Слово стало тілом" відбудеться цієї п'ятниці, 14 травня, о 15 годині. В експозиції будуть представлені близько 50 ікон, які створили минулого року під час Міжнародного іконописного пленеру у Польщі. За словами співорганізаторів виставки, Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці, цінним є понаднаціональний та міжконфесійний характер представлених ікон, адже їх творцями є поляки, українці та литовці.

Виставку вінничани зможуть відвідати до 30 травня: у будні з 14:00 до 20:00 та у вихідні з 10:30 до 20:00 у підземеллях монастиря братів капуцинів, що на вулиці Соборній. Вхід до підземель монастиря – біля магазину “Джерело”. Відвідувачів просять дотримуватись соціальної дистанції та маскового режиму.


Організатори виставки: Генеральне консульство Республіки Польщі у Вінниці, Вінницька міська рада, Міжнародний іконописний пленер в Новиці (Польща), Парафія Пресвятої Діви Марії Ангельської у Вінниці та Вінницький обласний художній музей.

Поділитися :