Новини

Смертельна ДТП: на Вінниччині загинув водій легковика

12 жовтня 2022, 11:48

65-річний водій «ВАЗу» загинув на місці пригоди.

Про таке повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області. 11 жовтня близько 06.40 в Тульчинському районі на території Крижопільської територіальної громади неподалік села Красносілка сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів КІА та «ВАЗ».

У результаті зіткнення автівок загинув один з водіїв. Двоє пасажирів транспортних засобів госпіталізовані до медичного закладу. За кермом КІА перебував 31-річний мешканець смт Крижопіль.

За попередньою інформацією слідства, один з кермувальників виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншим транспортним заходом.

У результаті автопригоди 65-річний водій «ВАЗу» загинув на місці пригоди.

35-річний пасажир КІА та 47-річна пасажирка легковика з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані до лікарні.

"Поліція встановлює причини та обставини автопригоди. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі", – йдеться у повідомленні.

Поділитися :