Новини

Талановиту молодь Вінниці запрошують до участі в конкурсі бізнес-проєктів

23 березня 2021, 16:28

Набір триватиме до 2 квітня включно.

Як розповів "Місту над Бугом" директор департаменту економіки та інвестицій міської ради Максим Мартьянов, бізнес-проєкт для участі в конкурсі може подати одна людина чи група. До участі запрошують молодь віком 16-25 років, які здобувають освіту в професійно-технічних закладах та вишах Вінниці. Набір триватиме до 2 квітня. Учасники проєкту пройдуть поглиблене модульне навчання з курсу бізнес-планування. 

"Основні переваги полягають в тому, що молодь може отримати знання, як організовувати свою справу, як її розпочинати, як писати бізнес-план, яким чином рахувати базові показники бізнесу - такі, як рентабельність, терміни окупності інвестицій. Окрім того, вони отримають базові навички того, як просувати свою продукцію, яким чином шукати ринки збуту. А також - про основні елементи юридичної сторони бізнесу", - розповів Максим Мартьянов.

Охочим спробувати власні сили у конкурсі бізнес-проєктів необхідно заповнити за посиланням. Крім особистих даних, потрібно буде вказати номінацію, короткий опис суті бізнес-проєкту, що потрібно для його реалізації та як монетизувати ваш проєкт.

"Команди або учасники, які самостійно будуть подаватися, за результатами навчання повинні будуть підготувати бізнес-план, презентувати його, захистити. І ті, хто представлять найкращі бізнес-ідеї і зможуть довести їх ефективність і результативність, надалі зможуть отримати підтримку проекту в частині залучення коштів", - додав Максим Мартьянов.

На авторів найкращих проектних ідей чекає чотириденне навчання, що відбуватиметься у Вінницькому молодіжному центрі "Квадрат". Як зазначають організатори конкурсу, департамент економіки і інвестицій міської ради, Вінницька бізнес-школа та МЦ "Квадрат"️, проект містить 4 навчальних модулі по два блоки у кожному:

  •  Продукт на мільйон
  •  Маркетинг "з нуля"
  •  Успішна бізнес-модель компанії
  •  Як влаштовані фінанси компанії
  •  Як створити команду переможців
  •  Юридичні аспекти бізнесу

Поділитися :