Новини

«Ticket to the Sun»: триденний мистецький фестиваль просто неба відбудеться у Вінниці

26 липня 2021, 14:43

Протягом трьох днів реалізують 60 проєктів. А додаткове заохочення відвідати «Ticket to the Sun»  - безкоштовний вхід на територію фестивалю 1 серпня.

Як повідомляють на сайті Вінницької міськради, на території Старого міста проводитимуть різноманітні мистецько-медитативні, музичні та туристичні події на фоні мальовничих пейзажів. Це унікальний формат open air фестивалю, який проводиться на межі міста та природи, а саме на Території SUN, на вулиці Маяковського, 243. 

Організатори обіцяють три дні мистецько-медитативних, музичних, туристичних подій та зустрічей для  вінничан і туристів. Також на учасників вікенду чекає музична, перформативна, літературна, візуальна, кінопрограми, вісім різних локацій з дійствами та майстер-класами.  Музичну складову забезпечать українські виконавці різних жанрів: The Hypnotunez, Zapaska, Мирослав Кувалдін, Blueberry Jam, CHUBAREENEE, а також академічний квартет Альт, Квартет 42, Пиріг і Батіг, Богдан Куценко, Очеретяний Кіт, VODA, =vseOdno=.  

Серед воркшопів: хореографічний перформанс, співголосся, робота з глиною та керамікою (для дітей і дорослих), створення верет (тканих килимків) та інші. А також артінсталяції, Лабораторія фокусів, кіно просто неба, ранкова йога, Велика Барахолка, татуювання, вуличні народні ігрища, слеклайн, каяки на озерах, мандрівки сабарівським лісом та скелелазіння.

Для зручності учасників з інших міст та любителів спати під зорями на Території SUN (вул. Маяковського, 243, зуп. «Будинок відпочинку») розгорнеться наметове містечко, де охочі зможуть розмістити , орендувати тимчасові домівки. Містечко стане доступним для заселення з 10:00 п'ятниці, 30 липня, і діятиме до 22:00 неділі, 1 серпня. Також буде організований фудкорт.

Захід відбудеться просто неба з дотриманням заходів протиепідеміологічної безпеки.

Поділитися :