Новини

У День міста у Вінниці працювали чотири Центри масової вакцинації

11 вересня 2021, 16:55

Зокрема, у Центрі на базі кінотеатру "Родина" вакцинувались пів сотні вінничан.

Сьогодні, на День міста, у Вінницькій міській територіальній громаді працювали чотири Центри масової вакцинації населення: в приміщеннях кінотеатру "Родина", Вінницького торговельно-економічного інституту, "Епіцентрі" на вулиці Батозькій та ТРЦ "Мегамолл".

Зокрема, у кінотеатрі "Родина" цього дня було багато охочих вакцинуватись. Зробили щеплення 50 осіб, деякі з них робили перше щеплення, а інші прийшли, аби зробити друге щеплення, – розповіла "Місту над Бугом" сімейний лікар ЦПМСД №5 Галина Вітюк.

"Сьогодні привито нами (і 1, і 2 доза) 50 чоловік. Люди йдуть добросовісно. Приходять і самі, і родину приводять. Поки все йде добре. У нас у доступі Moderna, Pfizer, CoronaVac і AstraZeneca", – зауважила  Галина Вітюк.

Зокрема, прийшов зробити другу дозу щеплення і 85-річний Євгеній Мартинов. Він розповів, що за здоров’ям треба слідкувати, особливо людям старшого віку, тому рішення щодо вакцинації було свідомим.

"Перед тим перехворіли, і щоб другий раз не хворіти, вакцинувалися. Обрали Pfizer", – розповів Євгеній Мартинов.

Нагадаємо, щеплення вінничани можуть зробити щодня у пунктах щеплень усіх вінницьких Центрів первинної медико-санітарної допомоги. А також – в Епіцентрі, Мегамолі, МПМ "Зоря". Щоб вакцинуватись, потрібно мати при собі паспорт громадянина України. А тим, хто не має підписаної декларації з сімейним лікарем, необхідно також мати ідентифікаційний код.

Поділитися :