Новини

У Деснянському окрузі розпочав працювати інструктор по спорту

22 листопада 2022, 13:46

Спортивний спеціаліст організовує роботу з дітьми територіального округу, проводить тренування та змагання для дітей із різних видів спорту. 

Як інформують на сайті міської ради, також інструктор відбирає талановиту та обдаровану молодь до міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Руслан Попович, так звати інструктора по спорту, який працює на базі міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 і безпосередньо у Деснянському окрузі. Сам він займався і продовжує займатись футболом.

«Людина, яка сама є спортсменом, знає, яким чином прищепити дітям любов до спорту. Ми ж своєю чергою створюємо усі умови для розвитку спорту на приєднаних територіях. Адже нам важливо, щоб наша дітвора фізично розвивалась та вела здоровий спосіб життя», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Цього року планувалося ввести три посади інструкторів по спорту на приєднаних територіях – у Стадницькому, Деснянському та Вінницько-Хутірському округах. Наразі інструктор вже працює у Десні, згодом посада з'явиться і в інших округах.

Зазначимо також, що заняття проводять безкоштовно.

Поділитися :