Новини

У громади Вінницької області передадуть тисячу пакунків для догляду за дитиною

24 листопада 2022, 15:41

В асортименті – зокрема, пінка та дитячий шампунь, крем від себорейних кірочок, вітамінізований захисний крем під підгузки, молочко для тіла та інші необхідні для немовлят засоби.

Як повідомляють на сторінці Вінницька обласна Рада, у рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу було сформовано комплекти засобів гігієни та косметики для мам і немовлят.

–"Ми підготували 1000 пакунків для молодих мам і новонароджених дітей. Усе готове до відправки. Координатори Штабу, депутати обласної Ради, голови територіальних громад і волонтери доставлять цю допомогу в кожну громаду нашої області", – розповів заступник голови обласної Ради, координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Ігор Івасюк.

 

Допомагали з фасуванням пакунків для догляду за дитиною депутати обласної Ради та працівники виконавчого апарату.

"В асортименті – засоби для очищення волосся та шкіри голови, пінка та дитячий пом’якшувальний шампунь, гелі два в одному для волосся і тіла, крем від себорейних кірочок, вітамінізований захисний крем під підгузки, зволожувальний крем-емульсія, молочко для тіла та інші необхідні засоби для немовлят", – ідеться в дописі.

Поділитися :