Новини

У Ладижині поліція затримала жінку, яку підозрюють у вбивстві свого чоловіка

10 травня 2023, 12:45

8 травня під час конфлікту жінка нанесла чоловікові кілька ножових поранень, одне з них було смертельним. Після чого сама подзвонила у поліцію, щоб відвести від себе підозри.

Як повідомляють у ГУ Національної поліції у Вінницькій області, злочин стався в одному з гуртожитків міста. Аби відвести від себе підозри, жінка подзвонила за номером "102" та заявила про виявлення співмешканця без ознак життя. 

"На тілі потерпілого виявили ознаки насильницької смерті – ножові поранення. Під підозру потрапила 33-річна співмешканка потерпілого, яка і зателефонувала у службу «102»", - заявляють в поліції.

В поліції також додають, що жінка була напідпитку та давала суперечливі покази. Зібрані докази на місці події підтвердили здогадки поліцейських щодо причетності підозрюваної до скоєння вбивства.

За попередньою інформацією, конфлікт між подружжям виник під час застілля, після чого затримана нанесла декілька ножових поранень чоловіку, одне з яких виявилось смертельним. 

"Зловмисниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення. Вирішується питання щодо повідомлення жінці підозру та обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Гайсинська окружна прокуратура. Остаточна правова кваліфікація діям жінки надана в ході досудового розслідування" , - додають в поліції.

 Фото: ГУ Національної поліції у Вінницькій області

Поділитися :