Новини

У Літині поліція викрила незаконну діяльність грального закладу

13 жовтня 2022, 12:54

Організаторам загрожує покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень. 

Як повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Вінницькій області, слідчі відділу поліції припинили протиправну діяльність підпільного ігрового залу в селищі Літин. 

До поліції надійшла інформація про незаконну діяльність ігрового залу в нежитловому приміщенні у смт Літин, яка підтвердилась після перевірки. На підставі отриманого дозволу власника приміщення, слідчо-оперативна група під керівництвом прокуратури, провели санкціонований обшук за вказаною адресою.

"Виявили та припинили діяльність підпільного грального закладу, розрахованого на 10 гральних місць. Під час проведення слідчих дій у закладі перебував адміністратор. Слідчими вилучено 12 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратор, списки клієнтів, телефон адміністратора", -  повідомив т.в.о начальника Відділу поліції №3 Михайло Порошок.

За даним фактом поліцією розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень. 

Поділитися :