Новини

У Могилеві-Подільському районі менш, ніж за годину розшукали жінку, яка обікрала свого знайомого

9 березня 2023, 16:35

Жінка раніше допомагала потерпілому по господарству. Перебуваючи у будинку чоловіка, вона викрала кошти та банківську карту разом з пін-кодом, який був записаний на листочку.

Як повідомили на сайті Нацполіції у Вінницькій області, 8 березня у Могилеві-Подільському районі поліцейські розшукали 51-річну правопорушницю, яка обікрала свого односельця.

Напередодні, близько 17.00, до поліції звернувся 63-річний житель с. Клембівка з повідомленням про злочин. Чоловік розповів, що з його помешкання зникли 1500 гривень та банківська карта, з якої було знято 2500 гривень.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Поліцейські менш ніж за годину встановили та розшукали правопорушницю. Нею виявилась 51-річна жителька Ямпільської міської громади.

"Як з’ясувалось, жінка раніше допомагала потерпілому по господарству. Перебуваючи у будинку чоловіка, вона викрала кошти та банківську карту разом з пін-кодом, який був записаний на листку паперу. Скориставшись даними, зловмисниця зняла готівку у банкоматі", - кажуть у поліції. 

Викрадені гроші жінка витратила на власні потреби.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Поділитися :