Новини

У понеділок, 7 листопада Вінниця прощатиметься з загиблим Віталієм Астеном

7 листопада 2022, 10:33

27 жовтня внаслідок вогнепального осколкового поранення під час виконання бойового завдання загинув вінничанин Віталій Астен. Йому було 28 років.

Як повідомляють на сторінці «Вінницяобленерго», Віталій Астен працював у Вінницьких міських електричних мережах з 2019 року електромонтером. З початком повномасштабного вторгнення рашистів в Україну пішов служити до ЗСУ, до військової частини А7338.

Бракує слів, аби передати нашу жалобу. Непоправна втрата і невимовна туга для усіх, хто знав Віталія, хто з ним працював, товаришував, дружив. Страшенне горе і полум’я вічного болю для рідних, для його мами - Тамари Вікторівни Зубенко, яка виростила і виховала свого єдиного сина. В одному зі своїх постів на сторінці ФБ, на початку березня, Віталій поширив наступне: «Я з України нікуди не тікаю, тут народився, тут і зустріну свою долю!!!» А у жовтні, під час відпустки на свій 28-ий День народження, встиг побувати вдома і познайомити маму з нареченою, планував одружитися, - йдеться у повідомленні. 

Прощання з воїном відбудеться 7 листопада: спочатку об 11.00 за у Вінниці, по вул. Скалецького 31, кв.179, згодом о 12.00 – у Спасо-Преображенському кафедральному соборі та після – під час поховання на Сабарівському цвинтарі.

Поділитися :