Новини

У середмісті Вінниці затримали чотирьох озброєних хуліганів

14 травня 2021, 11:39

Правоохоронців викликали місцеві мешканці, які стали свідками злочину.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 12 травня близько 17 години до поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців, які стали свідками групового побиття двох чоловіків. Це відбулось у дворі багатоповерхівки по вулиці Келецькій. Нападники били ногами потерпілих, які лежали на землі. Один із зловмисників був озброєний пістолетом. Після того як в ситуацію втрутилися перехожі та викликали поліцію, хулігани втекли на автомобілі. Потерпілих на момент прибуття правоохоронців на місці події не було, до поліції вони не звертались.

Оперативники сектору кримінальної поліції  Відділення поліції №1 м. Вінниці встановили усіх учасників події та вже наступного дня затримали чотирьох підозрюваних у вчиненні хуліганства. Усі вони місцеві жителі віком від 32 до 47 років. У одного із затриманих поліцейські вилучили пістолет, який  направлять на експертизу.

"Зловмисники, один з яких раніше притягувався за грабіж, наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством готуються матеріали для  оголошення їм про підозру у вчиненні хуліганства та обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту", – розповів керівник відділення поліції №1  Вінницького районного управління поліції Ігор Сандул.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням до семи років.

Поділитися :