Новини

У Стрижавці внаслідок ДТП постраждав пенсіонер

10 листопада 2022, 12:26

Аварія сталась на нерегульованому пішохідному переході. 

Як пишуть на сторінці Нацполіції у Вінницькій області, 9 листопада близько 14.15  надійшло повідомлення про автопригоду в селищі Стрижавка Вінницького району. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та лікарі.

34-річний житель Калинівської територіальної громади, керуючи автомобілем Fiat Ducato, рухався по проїжджій частині та скоїв наїзд на пенсіонера. Чоловік раптово почав переходити дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

У результаті дорожньої автопригоди постраждав 68-річний житель Стрижавської територіальної громади, його госпіталізували.

Автомобіль помістили на арештмайданчик. Водій освідуванний, він тверезий. У пішохода відібрали зразки крові для проведення експертизи.

"Слідчими відділу поліції № 3 розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", - йдеться у повідомленні.

Санкція статі передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поділитися :