Новини

У Тульчинській громаді "живим коридором" зустріли трьох полеглих Героїв

9 березня 2023, 11:02

Протягом одного дня, 8 березня, в останню путь провели Сергія Губаровського, Петра Григоренка та Ігоря Ткача.

Про це повідомляють у ТГ-каналі Тульчинської міської ради. 

Сергій Губаровський - житель с.Тернівка Крижопільської громади. Народився Герой 13 вересня 1988 року. 

"З жалем, квітами та українськими прапорами люди гідно провели 35-річного воїна, який назавжди повертається в рідну Крижопільську громаду".

Також вчора проводжали Петра Григоренка, жителя с. Миролюбівка Піщанської громади. 

"Тульчинці віддали шану й гідно провели траурний кортеж Героя від с. Нестерварка до с. Маяки. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна".

8 березня у селі Суворовське в останню путь провели загиблого захисника України, Ігоря Михайловича Ткача. Ігор народився 7 серпня 1997 року в селі Суворовське. Виховувався в сім'ї дідуся Дмитра Володимировича та бабусі Галини Володимирівни.

3 2017 по 2019 роки служив у Збройних силах України в місті Івано-Франківськ. 3 початку березня 2022 року був призваний до лав Збройних сил України. Старший солдат, Ткач Ігор Михайлович служив старшим водієм 2 взводу розвідки спеціального призначення роти розвідки спеціального призначення.

25-річний Ігор загинув 1 березня 2023 року в результаті мінометного обстрілу позицій в районі населеного пункту Спірне Донецької області.

"Без найріднішого залишилися дружина, мати, бабуся та дідусь, троє синів - Юрій та Ярослав від першого шлюбу та Назар від другого шлюбу".

Поділитися :