Новини

У Тульчинському районі поліцейські затримали підозрюваного у розбещенні дітей

12 липня 2021, 10:48

До правоохоронців звернулась мама одного з потерпілих 12-річного хлопчика.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, для з’ясування усіх обставин злочину на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. За попередньо інформацією слідства, зловмисник запросив до свого будинку двох хлопчиків віком 11 та 12 років та вчинив відносно них розпусні дії сексуального характеру. Старший з них зняв дії підозрюваного на телефон та розповів про те, що сталося, матері.

Зловмисника поліцейські затримали 11 липня за місцем його проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання. З його будинку вилучено мобільні телефони, флеш накопичувачі, дитячий одяг та інші речові докази. 59-річному підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

"Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років", – повідомляють у поліції.  

Поділитися :