Новини

У Вінниці близько 500 водіїв долучилися до створення новорічної автоялинки

29 грудня 2020, 09:36

Також під час заходу сталася ще одна приємна подія: один із учасників зробив пропозицію своїй дівчині, на яку вона відповіла "так".

Близько 1 ночі 29 грудня вінницькі активісти сформували автоялинку на парковці одного з торговельних центрів нашого міста. Участь у флешмобі взяли близько 500 автомобілів різних моделей. На заваді побудові автоконструкції намагався стати сильний морозний вітер, через який квадрокоптер не міг нормально працювати у повітрі, та попри несприятливі погодні умови кермувальники таки змогли викласти зі своїх автівок ялинковий пазл.

Раніше у декількох містах України вже відбувся подібний флешмоб, зокрема у Києві та Івано-Франківську, де участь у ньому взяли 1065 автомобілів. Про ідею створення автоялинки у Вінниці повідомили у спільноті "Дорожній контроль Вінниця" у Facebook. Через соцмережі організатори дійства і корегували його проведення. Попри погоду та незважаючи на пізню годину (адже розпочали складати автоялинку о 22.30) здійснити задумане таки вдалося. Також під час флешмобу сталася ще одна приємна подія: один з учасників заходу зробив пропозицію своїй дівчині, і вона відповіла йому "так". 

Поділитися :