Новини

У Вінниці через пандемію переносять святкування Дня міста

4 вересня 2020, 12:15

Святкування Дня Міста у Вінниці переносять до закінчення пандемії. Заходи на різних локаціях міста скасовуються, проте деякі з них переведуть в онлайн-формат.


Про це під час онлайн брифінгу заявив міський голова Сергій Моргунов. За його словами, це непросте рішення сьогодні прийняли, аби убезпечити вінничан від інфікування коронавірусом. 

                                

Сергій Моргунов наголосив, що здоров’я вінничан важливіше, ніж створення святкового настрою. Він також звернувся до працівників департаментів Вінницької міської ради, які готуються до святкувань, з проханням з розумінням поставитись до ситуації й працювати над перенесенням заходів у онлайн-формат. За словами мера, масштабне святкування буде, коли ми подолаємо пандемію.

– А наразі, я хочу побажати нашій громаді стати ще сильнішою та згуртованішою, а місту – розвиватися і ставати ще кращим. Я з розумінням поставлюся до думки всіх вінничан: і тих, хто підтримає моє рішення про скасування свята, і тих, хто вважатиме, що воно надто обережне. Для мене важливий кожен вінничанин і його здоров’я, – сказав Сергій Моргунов.

Нагадаємо, святкові заходи мали проходити три дні, 11-13 вересня, у різних куточках Вінниці, задля уникнення скупчення людей.

Поділитися :