Новини

У Вінниці двоє нетверезих хуліганів напали на містянина біля під'їзду

9 листопада 2022, 12:57

За такий злочин їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

На сайті Нацполіції у Вінницькій області зазначають, що 8 листопада близько 20.30 до них надійшло повідомлення від 31–річного вінничанина. Він розповів, що коли був у дворі багатоповерхівки, до нього підійшли двоє нетверезих чоловіків та почали провокувати конфлікт. Намагаючись уникнути продовження суперечки, потерпілий пішов в напрямку під’їзду, проте зловмисники наздогнали його та завдали кілька ударів по тілу.

Поліцейські, які відразу прибули на виклик, на місці вчинення злочину затримали підозрюваних у хуліганстві.Ними виявились раніше судимі за розбої й грабежі місцеві жителі віком 28 та 29 років. Старший з затриманих від освідування відмовився, у його спільника прилад «Драгер» зафіксував 0.7 проміле алкоголю в організмі.

"Наразі підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За такий злочин чоловікам загрожує до чотирьох років ув’язнення", - йдеться у повідомленні.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поділитися :