Новини

У Вінниці готують до запуску лінію з виробництва живого пива

30 липня 2021, 10:24

Вінничанам пропонуватимуть 4 види "пінного". Продаж стартує вже 1 серпня.

Як розповіла редакції сайту Vinbazar.com директорка підприємства Любов Семенюк, у місяць вироблятимуть до 80 тонн напою, але з часом об’єми планують збільшити. Поблизу "Вінницької харчосмакової фабрики", де і виготовлятимуть пиво (вул. Родіона Скалецького 15), також відкриють фірмовий магазин. Продукцію реалізуватимуть на території області.

“Ми пропонуватимемо здоровий, смачний, натуральний продукт. Орієнтуємося на Вінницьку область. Порівняно з іншими виробниками, які везуть пиво з сусідніх регіонів, ми зможемо менше витрачати на логістику”, – зауважила диреторка Вінницької харчосмакової фабрики Любов Семенюк. 

Новий продукт виготовлятимуть на обладнанні угорської компанії ZIP Technologies. Технолог постачальника також контролюватиме процеси на початкових етапах. На підприємстві наголошують, що напій цілком натуральний та матиме термін придатності до 10 діб. Розливатимуть продукт в металеві бочки. Про роздрібну торгівлю у скляних пляшках наразі не йдеться, але якщо "новинка" сподобається споживачам, то на підприємстві обіцяють вивчити таку можливість.     

До випуску готують 4 види пива під торговою маркою “Barley&Hops”: 

  • Преміум світле “Вінницьке”;
  • Світле “Блонд-ель “Вінницький”;
  • Пшеничне світле “Вайсбір”;
  • Напівтемне “Віденське”.

"Завдяки власним коштам та кредитним ресурсам побудували новий цех з виготовлення пива. На сьогодні вже отримали ліцензію на оптовий продаж. З 1 серпня пропонуватимемо “живе пиво” вінничанам через роздрібні магазини та місцеві заклади харчування. На Вінниччині власного виробника до цього не було, а подібну продукцію завозили з інших регіонів. Для того, щоб утримувати колектив, наважилися на розширення асортименту та пошуку нового ринку збуту", – розповіла Любов Семенюк. 

Поділитися :