Новини

У Вінниці квартирант смертельно побив 80-річного господаря будинку

23 лютого 2021, 13:40

Злочинця поліцейські затримали через годину після звернення сусідки загиблого.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, до поліції зателефонувала вінничанка та повідомила, що кілька днів вона не бачить свого самотнього літнього сусіда. На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група поліції. У будинку поліцейські виявили приховане одягом та іншими речами тіло літнього господаря з ознаками насильницької смерті. Неподалік у кімнаті слідчі вилучили знаряддя вбивства – дерев’яну палицю.       

З’ясувалось, що до вбивства пенсіонера причетний чоловік, який винаймав у його будинку кімнату. 19 лютого між ними виник конфлікт через гроші, під час якого зловмисник дерев’яною палицею вбив літнього господаря будинку. 

"Поліцейські з’ясували, що протягом кількох останніх місяців у потерпілого проживав квартирант зі співмешканкою. Останні дні ніхто з сусідів їх не бачив. Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські протягом години встановили та затримали підозрюваного. Він переховувався від поліції у будинку, розташованому неподалік від місця вчинення злочину. Зловмисником виявися 40-річний вінничанин, раніше судимий за крадіжки", - повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Руслан Литвинюк.

У вчиненому затриманий зізнався та розповів, що вбив господаря будинку через гроші. Свідком злочину стала співмешканка затриманого. Вона намагалась захистити пенсіонера, за що агресивний чоловік її побив. Після вбивства пенсіонера, нетверезий зловмисник втік. За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поділитися :