Новини

У Вінниці мешканці багатоповерхівки облаштували сховище, взявши участь у проєкті «Укриття для життя»

14 жовтня 2022, 14:19

У підвальному приміщенні мешканці багатоповерхівки на вулиці Янгеля, 69 самотужки пофарбували стіни, провели освітлення та Wi-Fi.

Як зазначають на сайті міськради, за підтримки депутата Вінницької міської ради Петра Бабія тут також зробили стяжку підлоги.

Водночас мешканці цієї багатоповерхівки взяли участь у проєкті «Укриття для життя» від Фонду “Подільська громада” і виграли 10 тисяч гривень на облаштування приміщення, розповідає відповідальний по будинку Олександр Пятих.

“Стяжку підлоги за власний кошт нам організував Петро Валерійович Бабій. За гроші, які отримали від участі в проєкті “Укриття для життя”, ми провели освітлення, пофарбували стіни. Місцевий провайдер забезпечує нам безоплатний доступ до Інтернету. Найближчим часом планують поставити телевізор”, - розповідає Олександр Пятих.

Роботи мешканці будинку виконують самотужки, збираючись на "толоку" після роботи. Наступного тижня планують доставити в укриття ще більше меблів.

“Ще завозимо меблі, щоб зробити спеціальні місця, де можна буде не лише сидіти, а й можна буде прилягти, на випадок, якщо доведеться довго перебувати в укритті”, - додає відповідальний по будинку.

Також тут облаштували аварійний вихід.

 

 

Поділитися :