Новини

У Вінниці містян запрошують долучитися до прибирання Лісопарку

13 листопада 2020, 15:46

За отримані з продажу сміття кошти активісти закуплять саджанці дерев, які навесні висадять в парках та лісах Вінниччини.

Як розповіла радіо "Місто над Бугом" вінничанка Марина Батова, у понеділок у Вінниці відбудеться екоакція з прибирання Лісопарку. До ініціативи можуть долучитися усі охочі. За словами Марини, вона сама, прогулюючись по Лісопарку, досить часто збирала сміття. Однак жінка зрозуміла, що одна не впорається з таким обсягом роботи, оскільки засмічених місць досить багато. Тому і вирішила закликати усіх небайдужих долучитися до прибирання. 

"Я просто скажу, що нещодавно втратила роботу. Мені було недобре на душі і я вирішила піти до Лісопарку і поприбирати тому, що я займаюсь спортом, бігаю. Мені сказали, що стане легше, коли я поприбираю. Почала прибирати і зрозуміла, що сама з тим об'ємом не впораюсь просто. Тому я написала у соцмережах для того, щоб зібрати людей і поприбирати. Це від чистої душі тому, що я дуже люблю Вінницю", - розповіла Марина Батова. 

Ініціативу вінничанки підтримала компанія "Еко-Сервіс", яка вивезе зібране сміття на переробку. Отримані за продаж вторсировини кошти активісти використають на закупівлю саджанців дерев, які навесні висадять в парках та лісах Вінниччини.  

На своїй сторінці у фейсбук Марина Батова повідомила, що прибиратимуть локацію в понеділок, 16 листопада, початок о 9:30.  Для того щоб доєднатися до акції, вінничанам потрібно зв’язатися з організаторкою прибирання Мариною Батовою за телефоном – 0978828268. Збір активістів проходитиме біля будиночків, що при центральному вході в Лісопарк. З собою бажано мати пакети для сміття та рукавички.

Поділитися :