Новини

У Вінниці Міжрегіональний Гумштаб організував катання на тюбах для дітей пільгових категорій

18 січня 2024, 13:18

Понад 100 учасників, серед яких дітки пільгових категорій, ВПО, діти Захисників та Захисниць мали змогу насолодитися сніжними перегонами.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 17 січня Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою вчергове ініціював дозвілля для дітлахів. Цього разу захопливе зимове дозвілля чекало на малечу Вінниці та внутрішньо переміщених осіб.

Участь у заході взяли понад 100 дітей. Більше ніж 200 тюбів були розташовані по облаштованій ділянці, запрошуючи хлопчиків та дівчаток на веселі перегони та швидкі спуски. Багато дітей спускалися на тюбах разом зі своїми батьками, радіючи можливості провести разом час та позмагатися.

«Ми спільно з координаторами вирішили урізноманітнити дозвілля малечі та цього разу організувати саме таку подію, щоб дітки змогли насолодитися зимовими розвагами. Катання на тюбах – це проста та доступна форма розваги, яка принесе радість і відкриє дітям нові можливості», – зауважила депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Ярова.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Тарас Присяжнюк впевнений, що такі розваги сприятимуть соціальному, культурному та пізнавальному зростанню дітей. Вони дають можливість вчитися новим видам спорту, розвивати кмітливість та моторику, підтримувати здоровий спосіб життя та показують, що світ багатий на цікаві речі. Окрім того, немаловажливою частиною є й "дарування" дітям позитивних емоцій.

Довідка: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолює Гумштаб Володимир Гройсман.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :