Новини

У Вінниці обмежать рух по вулиці Данила Галицького та Соборній

16 березня 2021, 11:49

Обидва обмеження діятимуть з 17 березня.

Як ідеться на фейсбук-сторінці Вінницької міської ради, у рамках продовження робіт з капремонту стадіону Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова з 17 березня розпочнеться реконструкція мережі водопроводу.

Відтак з 17 березня для проведення цих робіт буде обмежено рух транспорту по вулиці Данила Галицького напроти стадіону Вінницького національного медичного університету в напрямку руху до вулиці Хмельницьке шосе. Роботи з реконструкції водогону будуть тривати на проїзній частині та тротуарі по вулиці Д. Галицького.

"В районі їх проведення буде організовано безпечний рух транспорту та пішоходів. Термін завершення реконструкції водопровідної мережі – до 17 квітня", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, як зазначають на фейсбук-сторінці міської ради, у Вінниці будуть відбуватись роботи з реконструкції нежитлової будівлі по вул. Соборній, 89 (літ. А). У зв’язку з цим тимчасово, починаючи з 17 березня, буде обмежено рух транспорту та пішоходів по непарній стороні вулиці Соборної біля будинку № 89. Обмеження руху в районі виконання робіт попередньо триватиме до 16 квітня.

Поділитися :