Новини

У Вінниці під час благодійного заходу збиратимуть кошти на допомогу передчасно народженим дітям переселенців

22 листопада 2022, 14:33

В рамках соціальної акції «Мамин Тиждень» від Клубу психологічної допомогти та підтримки «Вінницькі матусі» проведуть благодійний ярмарок вінницьких майстрів та майстринь, 30% від продажу товарів яких передадуть на допомогу передчасно народженим дітям переселенців, які з’явилися на світ у Вінниці. Також, 26 листопада пройде аукціон з продажу терапевтичних аудіоказок для дітей, створених відомими матусями Вінниці.

Як розповіла Місту над Бугом організаторка заходу Тетяна Каліна 100% прибутку від проведення аукціону перерахують на допомогу «поспішайкам», матусі яких рятуючись від війни знайшли прихисток у Вінниці.

У рамках соціальної акції "Мамин тиждень" відбудеться благодійний ярмарок та аукціон за участі відомих діячів міста. Проведення благодійного аукціону терапевтичних аудіоказок, створених відомими матусями Вінниці та ексклюзивного лота від Світлани Теренчук. Протягом двох днів збираємо речі для мам і дітей на деокупованих територіях. 30% від суми з продажу товарів майстрів та 100% з продажу на благодійному аукціоні направимо на потреби недоношених дітей переселенців, які народились у Вінниці та знаходяться у Центрі матері та дитини при міській клінічній лікарні, - каже Тетяна.

Аудіоказки розраховані на діток до 5 років. Кожна з таких історій допомагатиме малюкам долати різні негативні емоції. Серед яких: страх залишитися наодинці, страх грому, хвилювання через відсутність друзів та інше. Усі казки будуть у вільному доступі в соцмережах. Також під час проведення благодійного ярмарку, 26 і 27 листопада збиратимуть речі для мам і дітей на деокупованих територіях (від цукерок та іграшок, до одягу, підгузків та дитячого транспорту: коляски, велосипеди та ін.) Сам проєкт представлений у вигляді тижневого марафону, насиченого мінізаходами різної тематики, як цілісного майданчика для спілкування, обміну досвідом, навчання.

Проєкт представлено у вигляді тижневого марафону, насиченого заходами різної тематики, як цілісного майданчика для спілкування, обміну досвідом, навчання, тренінгу, а ще відпочинку, соціалізації та реалізації, - підсумувала організаторка івенту.  

З 21 по 27 листопада, під час проведення проєкту «Мамин Тиждень» заплановано низку лекцій та вебінарів для матусь, в онлайн та офлайн форматах. Також, відбудуться різні майстер – класи й активності для дітей.

Участь у проєкті безплатна, проте потрібна реєстрація. З програмою заходів можна ознайомитися в інстаграм-профілі

Поділитися :