Новини

У Вінниці під час благодійної барахолки збирали кошти на тепловізор для військових

14 листопада 2022, 11:59

З продажу вінтажного і сучасного одягу, тканини, прикрас і аксесуарів вдалося перерахувати на тепловізор 3670 гривень.   

Про це Місту над Бугом розповіла співорганізаторка барахолки та Art Хата “Витвори” Анна Новікова. 

Замість запланованих двох тижнів, благодійна барахолка тривала у просторі Art Хати “Витвори” до середини листопада. Оскільки було багато охочих її відвідати. Також Анна розповіла, що люди залюбки несли й власні вінтажні речі для реалізації. 

"Людям сподобалась ідея барахолки. У нас постійно хтось був: щось купували, приносили, приміряли. Тож, попри те, що барахолку ми припинили, стійку з вінтажними речами у просторі все ж залишимо", - каже Анна. 

За словами Анни, ідея благодійної барахолки, як і більшість речей для продажу, належить Зорині Гаджук. Родичі дівчини залишили багато вінтажних речей, які вона і віддала на реалізацію, щоб допомогти закрити потребу у тепловізорі для військових. Під час барахолки зібрали понад п’ять тисяч гривень, проте частина коштів пішла на організацію барахолки. 

Оскільки речей вінничани нанесли багато, частину одягу передали до пункту гуманітарної допомоги. А деякі, особливо цікаві експонати, навіть залишили у майстерні для збереження.

"Деякі речі також залишили на продаж. А от більш повсякденні речі можна буде отримати/обміняти/придбати, проте цю концепцію ще треба обміркувати. Загалом ідея нам дуже сподобалась", - зізнається Анна.  

 

 

Поділитися :