Новини

У Вінниці підняли Олімпійський прапор на підтримку національної збірної

23 липня 2021, 16:46

Наше місто на Олімпіаді-2020 представлятиме Олег Царьков (стрільба кульова).

Як ідеться на сайті міської ради, урочисту церемонію підняття державного стяга та прапора Національного олімпійського комітету України провели сьогодні, 23 липня, на майдані Незалежності. 

До складу національної олімпійської збірної увійшли 158 спортсменів. Вони виступатимуть у 25 видах спорту: боксі, важкій атлетиці, велоспорті, веслуванні на байдарках і каное, гімнастиці, сучасному п'ятиборстві, тенісі та інших. Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня по 8 серпня. Паралімпійські ігри стартують на місяць пізніше – 24 серпня.

Вінницю на Олімпіаді-2020 представлятиме Олег Царьков (стрільба кульова), на Параолімпіаді-2020 – Олексій Денисюк (стрільба кульова) та Мар'яна Шевчук (пауерліфтинг).

Підтримати олімпійців прийшли представники міської влади, спортсмени, учні спортивних шкіл та представники регіонального відділення Національного олімпійського комітету.

"На Олімпіаді Вінницю представлятиме Олег Царьков (стрільба кульова) – досить сильний спортсмен. Він призер Чемпіонату Європи-2020, Заслужений майстер спорту України. А на Паралімпіаді будуть Олексій Денисюк (стрільба кульова) та Шевчук Мар'яна (пауерліфтинг). Вболіватимемо за наших спортсменів. Бажаємо їм перемоги. Міська рада підтримує розвиток спорту у громаді. У місті облаштовуються спортивні майданчики, будується спорткомплекс. І ми можемо пишатись, що наші спортсмени гідно представляють місто на змаганнях, в тому числі міжнародних", – розповів заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Роман Семчук. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :